Obvestilo Saubermacher

RAČUNE PODJETJA SAUBERMACHER – KOMUNALA PLAČAJTE CENEJE IN HITREJE

 V podjetju Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. smo naredili nov, pomemben korak k digitalizaciji poslovanja. Svojim strankam nudimo prejemanje e-računov kar neposredno v telefon in plačilo le z dvema dotikoma zaslona.

 

Kako plačate e-račun s Hal mBills?

Prvič račun plačate tako, da fotografirate levi del položnice in potrdite plačilo. Aplikacija vam nato samodejno ponudi možnost prijave na prejemanje e-računov podjetja Saubermacher – Komunala. Naslednjič prejmete račun neposredno v aplikacijo in le še potrdite plačilo. Res je, tako enostavno je postalo plačevanje e-računov.

 

Zakaj plačevati mesečne račune s Hal mBills?

  • E-račune lahko plačate kadarkoli, neodvisno do bančnih urnikov in delovnega časa.
  • Za plačilo ne potrebujete ničesar drugega kot svoj mobilni telefon – tega pa imate tako ali tako vedno pri sebi, kajne?
  • E-račune lahko plačujete kjerkoli, tudi v tujini.
  • Hal mBills je na voljo vsem, ne glede na to, pri kateri banki imate odprt bančni račun ali pri katerem mobilnem operaterju imate sklenjeno naročniško razmerje.
  • Pregled vseh plačanih računov in stanja v mobilni denarnici imate vedno na voljo na svojem mobilnem telefonu.
  • Ob prejemu e-računa in pred potekom roka za plačilo prejmete opomnik. Tako je konec z zamudnimi obrestmi.
  • E-račun lahko shranite na računalnik in ga po želji natisnete.
  • Provizija za plačan račun znaša 0,25 EUR, ki je ena najnižjih provizij za plačilo mesečnih računov v Sloveniji.

 

S Hal mBills lahko plačujete na več kot 400 lokacijah po celi Sloveniji.

 

Poleg plačevanja mesečnih računov podjetja Saubermacher – Komunala lahko s Hal mBills plačujete tudi položnice RTV Slovenija, Zavarovalnice Triglav, Adriatic Slovenica, Petrola, osnovnih šol, vrtcev in dijaških domov ter mnogih drugih podjetij. Preizkusite še nakupovanje s Hal mBills na spletu in si zagotovite vstopnice za dogodke na mojekarte.si ali podaljšajte registracijo vozila na eUpravi. Denar lahko nakazujete tudi prijateljem, in to kar na njihovo telefonsko številko.

 

Navedli smo le nekaj primerov uporabe mobilne aplikacije Hal mBills. Več informacij najdete na www.mbills.si, Facebook strani Hal mBills ali www.saubermacher-komunala.si.

Bookmark the permalink.